preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Lučac" Split

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

Korisni linkovi
Dnevni tisak
Saznaj svoj OIB
E-matica
UPISI U SREDNJU ŠKOLU

      

PORTAL UPISI U SREDNJU      2017./2018.

e-Dnevnik

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 

Raspored zvonjenja

         

 

Nastavni sat: 45 minuta 

JUTRO

1. sat:    08:00 - 08:45

2. sat:    08:50 - 09:35

3. sat:    09:40 - 10:25

4. sat:    10:45 - 11:30

5. sat:    11:35 - 12:20

6. sat:    12:25 - 13:10

POSLIJEPODNE

1. sat:    14:00 - 14:45

 2. sat:    14:50 - 15:35

3. sat:    15:40 - 16:25

4. sat:    16:45 - 17:30

5. sat:    17:35 - 18:20

6. sat:    18:25 - 19:10

Sigurnost na internetu

Izleti i ekskurzije

        NATJEČAJI ZA

    TURISTIČKE AGENCIJE

Projekti

    

E-knjižnica

Stranice grada Splita

Zvjezdarnica Mosor

TV PROGRAM

PREPORUKA

 

 

      LIKOVNA KULTURA

LIKOVNA KULTURA

 

 

Izdavačke kuće

Eksperimentalni program

Vremenik natjecanja

eTwinning

Likovni radovi učenika

  

Važni telefoni

   

192 - POLICIJA
193 - VATROGASCI
194 - PRVA POMOĆ
112 - ŽURNA POMOĆ

Za učitelje

OBRAZOVANJE

     UPUTE ZA RAD U E-MATICI

Upute za rad u E-matici

 

MATEMATIKA

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 2. 2012.

Ukupno: 564064
Ovaj tjedan: 892
Danas: 144
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Predavanje nutricionistice H. Vučković
Autor: Ana Šabić, 2. 2. 2020.

Hranjivi sastojci i njihova uloga u organizmu

Učenici sedmih razreda u učionici Glazbene kulture poslušali su zanimljivo predavanje nutricionistice H. Vučković, dipl. ing. prehrambene tehnologije. U uvodnom dijelu predavanja objasnila je što su hranjivi sastojci i zašto ih je važno ravnomjerno unositi u organizam. Učenici su naučili kako izračunati indeks tjelesne mase te koje se sve bolesti mogu javiti ako ne unosimo dovoljno pojedinih hranjivih sastojaka ili ih unosimo previše. Publika je bila zainteresirana i s pažnjom je pratila izlaganje. Na kraju su učenici sudjelovali u kvizu kojim su mogli provjeriti svoje znanje.

L. Petrušić, 7. b






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Dokumenti


preskoči na navigaciju